Appartement tijdelijk verhuren

Appartement tijdelijk verhuren? U bent bij Appartement Verhuren Regels aan het juiste adres!

Uw appartement tijdelijk verhuren kan terwijl deze te koop staat, dit noemen we leegstandswetverhuur, of terwijl u ergens anders verblijft (bijvoorbeeld in het buitenland voor werk of vakantie). Appartement Verhuren Regels helpt u met het tijdelijk verhuren van uw appartement. Er wordt een degelijk contract opgesteld en u krijgt professioneel advies van een makelaar met lokale kennis. Daarnaast wordt de potentiële huurder gescreend op onder andere kredietwaardigheid en identiteit. Voor een geheel zorgeloze tijdelijke verhuurperiode kunt u ook bij Appartement Verhuren Regels terecht. Wij bieden financieel en technisch beheer, dit houdt in dat wij bijvoorbeeld facturen opstellen en versturen en oplossing bieden bij kleine technische problemen.

Appartement tijdelijk verhuren: leegstandswetverhuur

Bij leegstandswetverhuur kunt u uw te koop staande appartement verhuren. Zo kunt u dus dubbele lasten dekken en is uw woning beter beschermd tegen vandalisme. Voordelen van verhuren via de leegstandswet zijn dat u zelf de huurprijs mag bepalen en maar beperkte huurbescherming hoeft te garanderen. U dient er rekening mee te houden dat u uw verzekeraar moet inlichten en dat uw hypotheekverstrekker toestemming moet geven.

Appartement tijdelijk verhuren: verhuren vakantie

U kunt uw appartement ook tijdelijk willen verhuren als u op vakantie bent in het buitenland of voor werk in het buitenland verblijft. Het is belangrijk om een degelijk huurcontract op te stellen waarin de einddatum van het contract duidelijk wordt vermeld. Door te kiezen voor vastgoedbeheer heeft u een zorgeloze vakantie!

Uw appartement tijdelijk verhuren via Appartement Verhuren Regels? Neem contact op via het formulier en u ontvangt zo spoedig mogelijk reactie van een aangesloten makelaar bij u in de buurt.