Appartement verhuren expats

U kijkt op Appartement Verhuren Regels voor uw appartement verhuren expats!

Expats zijn werknemers die worden ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Het zijn hoogopgeleide werknemers met een hoog inkomen. Hierdoor zijn het betrouwbare huurders. Expats zoeken vaak woningen in duurdere segment, dit zijn huurwoningen die andere huurders niet kunnen of willen betalen. Gemeubileerd huren is er gewild bij expats.

Appartement verhuren expats: voor wie?

Het verhuren aan expats is zeer geschikt voor verhuurders die tijdelijk hun appartement willen verhuren, bijvoorbeeld via leegstandswetverhuur of tijdens verblijf in het buitenland. Expats hebben vaak een contract van 1 tot 3 jaar en zoeken dus een woning voor deze periode. Na de verhuurperiode komt uw appartement vrij voor eigen gebruik, verkoop of verhuur.

Appartement Verhuren Regels heeft overal in Nederland aangesloten makelaarskantoren. U wordt altijd geholpen door een expert op de lokale markt. Door een actieve marketing is uw appartement binnen korte tijd verhuurd. De huurder wordt gecontroleerd op bijvoorbeeld antecedenten en identiteit zodat u zekerheid heeft over de achtergrond van uw huurder. Ook wordt er gezorgd voor o.a. een begin- en eindinspectie van de woning en een degelijk huurcontract.

Meer informatie over appartement verhuren expats of direct uw appartement aanbieden? Neem contact op via het formulier en u krijgt zo snel mogelijk reactie van een makelaar bij u in de buurt!