Appartement verhuren inclusief of exclusief

Appartement verhuren inclusief of exclusief? Het antwoord vindt u op Appartement Verhuren Regels!

Als u uw appartement wilt verhuren moet u bepalen of u het appartement inclusief of exclusief wilt verhuren. Bij inclusief verhuren hebt u zelf contracten afgesloten met leveranciers, u staat dus garant. Inclusief huren is zeer gewild, zeker bij expats omdat deze niet weten hoe deze zaken in Nederland verlopen. Bij exclusief verhuren dient de huurder de contracten zelf op zijn naam te zetten en af te sluiten.

De aangesloten makelaars van Appartement Verhuren Regels helpen u met het kiezen tussen inclusief of exclusief verhuren. U krijgt professionele informatie van een makelaar met ervaring op de lokale markt. Deze weet dus precies of appartementen inclusief of exclusief worden verhuurd in uw plaats.

Daarnaast zorgt het makelaarskantoor voor een degelijke huurder, deze wordt gecontroleerd op kredietwaardigheid, identiteit en antecedenten. Een waterdicht contract wordt opgesteld, de makelaar is aanwezig bij de sleuteloverdracht en er wordt een begin- en eindinspectie van het appartement uitgevoerd.

Ook voor het beheren van uw appartement bent u bij Appartement Verhuren Regels aan het juiste adres. Voor een zorgeloze verhuurperiode! Wij bieden financieel en technisch beheer aan. Uw makelaar kan u voorzien van meer informatie.

Direct appartement verhuren inclusief of exclusief via Appartement Verhuren Regels? Neem contact op via het formulier!