Appartement verhuren regels

Wat zijn de appartement verhuren regels? Bij het verhuren van een appartement dient u rekening te houden met meer regels dan bij het verhuren van een woonhuis. Zo dient u rekening te houden met uw Vereniging van Eigenaars. Deze heeft inspraak in de verhuur en kan afdwingen dat de verhuurder deverplichte gebruikersverklaring laat inzien. Ook kan de VVE kan de huurder uit het appartement plaatsen bij overtreding van de reglementen. Daarnaast zijn er ook een aantal regels met betrekking tot de belasting, zo verschuift uw appartement van box 1 naar box 3. Andere regels hebben te maken met onder andere huurbescherming, verzekering en gemeubileerd verhuren.

Op onze website vindt u specifieke informatie betreffende de regels waarmee u te maken krijgt als u uw appartement wilt verhuren. Zo kunt u een goede keuze maken of het verhuren van uw appartement iets voor u is.

Appartement Verhuren Regels heeft overal in Nederland aangesloten makelaarskantoren, hierdoor kunt u te woord worden gestaan door een professionele makelaar. Deze kan u voorzien van advies over het verhuren van uw appartement. Als u verhuurt via Appartement Verhuren Regels heeft u een zorgeloze verhuurperiode met o.a. een waterdicht huurcontract en een gescreende huurder.

Wilt u meer informatie over uw appartement verhuren bij Appartement Verhuren Regels? Neem dan contact op via het invulformulier!