Vastgoedbeheer appartement

Zoekt u vastgoedbeheer appartement? Zoek niet verder: Appartement Verhuren Regels!

Vastgoedbeheer is ideaal voor verhuurders die hun appartement tijdelijk verhuren en waarvoor het niet mogelijk is het appartement zelf te beheren. Bijvoorbeeld als u in het buitenland verblijft. Maar ook voor verhuurders die een professionele partner zoeken voor het beheren van hun appartement is vastgoedbeheer van Appartement Verhuren Regels zeer geschikt!

Wij bieden twee soorten vastgoedbeheer aan. Financieel beheer en technisch beheer. Bij financieel beheer moet u denken aan het opstellen van facturen, het versturen van facturen en het innen van de huur. Bij technisch beheer helpen wij met het oplossen van technische problemen.

Vastgoedbeheer appartement: verhuren appartement

U kunt uw appartement uiteraard ook verhuren via Appartement Verhuren Regels. Wij werken met aangesloten makelaarskantoren met kennis van de lokale markt. Deze zorgen voor een inspectie van de woning, zijn aanwezig bij de sleuteloverdracht en stellen een waterdicht contract op. Door actieve marketing wordt binnen korte tijd een huurder gevonden voor uw appartement. Deze wordt daarna gecontroleerd op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid.

Meer informatie over vastgoedbeheer appartement of verhuren appartement via Appartement Verhuren Regels? Neem contact op via het contactformulier.